Wij vinden het belangrijk dat de paarden dagelijks buiten komen.
De paarden staan overdag in de wei, als het weer dat toelaat, kunnen de paarden niet in de wei dan gaan ze in de paddock waar ze altijd beschikken over goed ruwvoer wat verstrekt wordt in voerkratten. Paarden zijn ruwvoer eters en voor hen is het belangrijk dat ze dat ruim tot hun beschikking hebben.

Wij kijken kritisch welke paarden bij elkaar in de wei kunnen staan, sociaal contact is belangrijk voor uw paard!

De paarden staan op stro zodat ze altijd wat te doen hebben. Grasland managment krijgt bij ons ook aandacht. Zo worden de paarden regelmatig omgeweid en worden de weides op de juiste manier voor paarden bemest en onderhouden. De mest van de paarden wordt dagelijks uit het weiland gehaald De stallen worden elke dag gemest.

Wij vinden het belangrijk dat uw paard persoonlijke aandacht krijgt van ons Wij zorgen ook voor de periodieke ontworming (o.b.v. mestonderzoek) en vaccinatie van uw paard.
En is uw paard eens ziek of geblesseerd en moet extra verzorging of medicijnen toegediend krijgen, doen wij dit voor u indien u dat wenst. Paarden die pensioen hebben kunnen ook bij ons terecht voor een volledige verzorging zodat uw paard nog een leuke oude dag heeft.

Ook beweging aan de longeerlijn kunnen wij uw paard geven. Ideaal als u eens een periode weinig tijd heeft of met vakantie gaat. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.